Reparatie en onderhoud

Bij Autobedrijf Peters is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom.

 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Autobedrijf Peters gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om u privéauto of een zakelijk gereden (lease) auto, ze zijn allebei even welkom.


Objectief advies

Autobedrijf Peters is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

 

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij Autobedrijf Peters twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen. Niet zo gek, want Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt ruitenwissers, bougies, remonderdelen en noem maar op. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Bosch Car Service.

 

Regulier onderhoud

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

 

Zomer of wintercheck?

Uw auto in onderhoud geven voor de zomer of winter? Logisch, want u hebt zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken.

 

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak.

 

APK

Elk autobedrijf van Bosch Car Service heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting, en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is.

APK_Tabel.jpg

 

 

Remmenservice

Laat regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren, Bosch is een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen.

U kunt ervan uitgaan dat de remmen van uw auto voor een groot gedeelte uit Bosch-onderdelen bestaan. De kennis over deze remsystemen geeft Bosch rechtstreeks door aan Bosch Car Service. Dichter bij de bron kunt u dus niet zitten. Is uw auto toe aan nieuwe remblokken, -klauwen of -schijven? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg. Bij elke onderhoudsbeurt controleert uw autobedrijf vanzelfsprekend ook de remvloeistof.

 

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak.