Carmeleon financieringen


Privé: Flexibel & Mobiel


Flexibel & Mobiel is het krediet voor de particuliere klant. Gedurende het contract kan het product mee-veranderen met uw situatie. U bent zelf in controle over de looptijd en de hoogte van uw maandlasten.

 

Laag minimum bedrag
Het minimale maandbedrag wat afgelost dient te worden, is slechts 1,5% van de totale lening. Heeft u wat meer te besteden, dan kunt u het maandbedrag verhogen of extra aflossen, altijd boetevrij.
U krijgt hiervoor een eigen beveiligde digitale omgeving, waarmee de lening vanaf de computer, tablet of telefoon kan worden beheerd.

 

Reserve potje
Naast de financiering kunt u kiezen voor een reserve. Dit bedrag bedrag kunt u zien als vangnet voor (onvoorziene) autokosten. Naast de gekozen reserve bouwt u ook reserve op door af te lossen. Het reservepotje kost niets, zolang u het bedrag niet opneemt.

 

Bereken aan de hand persoonlijke gegevens wat u kunt financieren. U kunt vervolgens vrijblijvend ons uw aanvraag versturen. Bereken hier uw financiering.

 

 

Zakelijk: Financial Lease


Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor Financial Lease. Bij Financial Lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn. Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig.

 

In onze beveiligde geautomatiseerde module kunt u aan de hand van uw persoonlijke gegevens snel en direct berekenen hoeveel u kunt lenen. U kunt vervolgens vrijblijvend ons uw aanvraag versturen. Bereken hier uw financiering.