Vacature werkplaats receptionist m/v

In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten en de werkplaats.

 

Jouw inzet heeft direct effect op de tevredenheid van onze klanten. Onnodig te melden dat sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen zijn, ook een commerciële instelling is een must.
Tot je taken behoren o.a.:

  • het maken van afspraken, offertes, facturen en werkorders,
  • planning van en controle houden over de werkplaats,
  • beheren vervangend vervoer en verhuur auto’s.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de gehele in- en verkoop van de onderdelenvoorraad, denk aan het bijhouden van in- en verkoopvoorraadadministratie en aan de organisatie en coördinatie van het gehele magazijn.

 

Functie eisen

Ben jij een een flexibele, prettige collega met een MBO niveau-4 opleiding? Enige jaren ervaring, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede commerciële eigenschappen? Heb je relevante technische kennis en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan kijken wij uit naar jouw reactie!

 

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltime funcie van 40 uur per week. We bieden een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

 

Bedrijfsprofiel

Bosch Car Service Autobedrijf Peters is een full service autobedrijf. We kopen en verkopen alle gangbare automerken. Deze onderhouden en repareren we ook. Bovendien doen we APK-keuringen, bieden we airco-service en schadebemiddeling.

 

Ben jij degene die we zoeken? Mail naar Peter Peters info@autobedrijfpeters.nl.

 

Aanvullende informatie

Bosch Car Service Autobedrijf Peters
Agrobaan 7
5813 EB Ysselsteyn