Team

Het team van Autobedrijf Peters staat elke dag voor u klaar.

 

Peter

autobedrijfpeters-web-72.jpg

Peter heeft altijd al een passie voor auto’s gehad. In 1995 start Autobedrijf Peters vanuit de garage bij zijn privé-woning. Vanaf 2003 is het bedrijf in dit prachtige pand gevestigd.

 

“Een leuke dag is voor mij een dag met goede klantcontacten, waarbij de planning op rolletjes loopt. Lastig is een probleem waar je niet meteen uitkomt, bijvoorbeeld met elektronica, soms doet de auto het, soms niet… daar kun je je dan mooi in vastbijten.”

 

Zijn favoriete auto is een Duitse auto, door de superieure techniek en kwaliteit; denk aan Mercedes, BMW.

 

Johan

autobedrijfpeters-web-46.jpg

Johan vindt de diversiteit van het werk leuk, zijn dag vult zich met storingen, reparaties en onderhoud aan auto’s. Vooral het feit dat Autobedrijf Peters merkonafhankelijk is spreekt hem aan, zo sleutel je steeds aan andere auto’s.
Johan: “Ik vind bijvoorbeeld het reviseren van een motor mooi om te doen.”

 

Hij heeft geen favoriete auto, maar een Mazda 6 is wel heel mooi om te zien.

 

Boy

autobedrijfpeters-web-58.jpg

"Wat mij boeit is de techniek achter de auto, vooral de elektronica interesseert me. Een oude auto heeft natuurlijk ook zijn charme, maar een moderne auto daagt mij meer uit.”

 

Boy vindt de afwisseling in zijn werk prettig, er is geen dag hetzelfde. Steeds een ander probleem dat opgelost moet worden.
Zijn favoriete auto is een Lamborghini.

 

Rob

2013-04-11-autobedrijf-peters-web-13.jpg

De variatie in het werk vind ik fijn. Het is een mooi vak, de techniek vind ik interessant. Er is veel gebeurd in de automobielindustrie, de auto’s van tegenwoordig vragen om veel computerwerk, dat vind ik interessant. Maar het probleem in een oudere auto oplossen geeft ook een kick.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit of kijk ik voetbal. Ik houd ervan om met de motor te rijden, ik heb een racemotor, die is vet.

 

Ineke

2013-04-11-autobedrijf-peters-web-1.jpg

Ik werk hier met veel plezier, ik doe alle administratie met uitzondering van factureren. Ik kan mijn eigen werk indelen, dat is fijn. Ik werk hier sinds 1999, de administratie is in een container begonnen, als ik zie wat voor mooi bedrijf hier nu staat ben ik best wel trots.

Ik heb 2 kids, houd van wandelen en lekker eten. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin naar Griekenland op vakantie te gaan.

Van een mooie auto kan ik wel genieten, ik heb niet echt een favoriet, mijn man wel, hij houdt van BMW’s.